Video

Video

Arsimi gjithëpërfshirës për fëmijët me nevoja të veçanta në edukim

Gepostet von TvDibra News am Sonntag, 9. April 2017

Inagurimi i Shkollës e Mesme e Bashkuar "Ajet Ndreu" Sllove.

Kampe verore brenda institucioneve arsimore!

Kampe verore brenda institucioneve arsimore!Për herë të parë, 1000 fëmijë në Dibër kanë qenë pjesë e kampeve verore, të cilat janë zhvilluar në ambientet e shkollave!Mësuesit kanë marrë rolin organizatorëve dhe përgjatë një jave kanë zhvilluar lojra dhe aktivitete të ndryshme. Një eksperiencë unike që ka sjellë bashkë, institucionet, komunitetin dhe shoqërinë civile.Prej 15 vitesh, World Vison organizon kampe verore në të gjithë Shqipërinë për fëmijët më vulnerabël, ku krahas argëtimit ata kryejnë dhe veprimtari kulturore dhe edukative.#WorldVisionAlbaniaandKosovo#Jetënëplotësipërçcdofëmijë

Gepostet von World Vision in Albania and Kosovo am Montag, 8. Oktober 2018