m

Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, model testi Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, skemë vlerësimi Matematikë, model testi  Matematikë, skemë vlerësimi  Gjuhë angleze, model testi  Gjuhë angleze, skemë vlerësimi  Gjuhë italiane, model testi  Gjuhë italiane, […]
Lexo më shumë
Në zbatim të ligjit Nr.10171, datë 22.10.2009, “Për profesionet e rregulluara në Republikën e Shqipërisë”, duke nisur nga data 21 shkurt 2019 fillon pranimi i dokumentave për aplikantët e provimit […]
Lexo më shumë
Leter informuese rreth kritereve dhe procedurave te kualifikimit te mesuesve 2019  
Lexo më shumë
– Kalendari i aplikimeve me formularin A1/A1Z – Formulari A1 – Udhëzues për plotësimin e Formularit A1 – Formulari A1Z – Udhëzues për plotësimin e Formularit A1Z – Udhëzim nr.3 […]
Lexo më shumë
Njoftohen te gjithe te interesuarit te aplikojne per bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4-vjecare ne Universitetin Amerikan ne Bullgari (AUBG) per vitin akademik 2019-2020. Njoftohen te gjithe […]
Lexo më shumë
Projekti “Rikonstruksioni i shkollës fillore Fushë Alia” Projekti “ Ndërtimi i shkollës fillore në Brest i Poshtëm qershor-shtator 2012”, Dibër.material per Dar Diber Projekti “Ndërtimi i shkollës fillore Gjuras ”, […]
Lexo më shumë
A je i apasionuar pas internetit? Ke dëshirë të bësh fotografi? Je nën 18 vjeç? Nëse po, atëherë: 1. SHKREP NJË FOTO me temë “Une dhe Interneti” 2. MODIFIKOJE nëse […]
Lexo më shumë
  Mësuesit që japin lëndët e teknologjisë së informacionit dhe nxënësit e pasionuar pas teknologjisë do të kenë përveç librave të digjitalizuar nga kurrikula e re edhe një platformë online […]
Lexo më shumë
Në vijim të zbatimit të nismës “3 lëndë në 6 orë” dhe organizimit të mësimit me dy orë të njëpasnjëshme, IZHA në bashkëpunim me Junior Achievement organizuan sot konferencën njëditore […]
Lexo më shumë
Shqipëria është i pari vend në Ballkanin Perëndimor që pajiset me një laborator të lëvizshëm për nxënësit shqiptarë. “Fi Ki Bio” është laboratori që ministria e Arsimit ka marr si […]
Lexo më shumë