Foto

Foto

Festat 28-29 Nentorit. Me mesuese Elisabeta Tomçini dhe grupi ne Sh.M.B Muhurr

– Trajnim me mesuesit e shkollave Demir Gashi, Haki Stermilli dhe kopeshti nr 1.
– Takim me prinder te projektit : Edukimi Gjithëpërfshirës për Fëmijët me Nevoja të Veçanta Arsimore në Shqipëri.
– Foto te projektit UNDERADIO
– Foto te fushatave nga nxenesit e Demir Gashi-it.

Aktivitete me rastin e vitit te Skenderbeut.Me mesuesen Miranda Ciku

Une Mbroj Fëmijet.

Aktivitete ne shkollat tona ne kuader te “Muajit te Luftes kunder Trafikimit te Personave “


Aktivitete ne shkollat tona ne kuader te “Muajit te Luftes kunder Trafikimit te Personave “

Shkolla Pocest tashme Shkolle Qender Komunitare erdhi me nje veprimtari te organizuar nga mesues dhe nxenes pas zhvillimit te oreve ShQK nga fillimi i vitit!
⚘Jo vetem pranvera sjell lulet ne ambjentet tona por edhe stina e vjeshtes….⚘
Vazo dhe lule qe i mbijetojne klimes sone tashme do jene te sigurta ne klasat tona…
Pertej kesaj bukurie te krijuar nxenesit kishin pergatitur punime artizanale poezi kuriozitete etj…

Aktivitet ne shkollen 9-Vjeçare Nazmi Rushiti Dovolan.

 

“JEMI GJAKU I KASTRIOTIT” aktivitet i zhvilluar sot nga nxenes te SHMB Arras ne vendlindjen e Skenderbeut, Sinë, ne kuadrin e “Vitit te Skenderbeut”.

Gatime te tradites , projekt ne lenden Edukimi Ushqimor ne ShMB Lure.

Ne Kalane e Dodes , ne zbatim te politikave e programeve arsimore te MASR, femijet ne Kalane e Dodes tashme kane mundesine te ndjekin shkollen e mesme afer shtepive te tyre.


Vazhdon shpërndarja e librave per kete vit shkollor. Suksese nxënësve në rrugën e dijes !

Foto nga aktivitetet qe po organizohen ne shkolla ne bashkepunim me World Vision.

Aktivitet i mbajtur sot në shkollën tonë në Ditën Evropiane të Gjuhëve të Huaja. Falenderime për të gjithë nxënësit dhe Qeverinë e Nxënësve për angazhimin maksimal të tyre.

Aktivitet festiv ne Shkollen e Mesme te Bashkuar “Ajet Ndreu” Sllove me pjesemarrjen e Presidentit te Republikes, Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinise dhe Ministrit te Shtetit per Diasporen.

Aktivitete ne shkollat tona me rastin e festes 1 Qershorit..