Njoftime

Leter informuese rreth kritereve dhe procedurave te kualifikimit te mesuesve 2019  
Lexo më shumë
– Kalendari i aplikimeve me formularin A1/A1Z – Formulari A1 – Udhëzues për plotësimin e Formularit A1 – Formulari A1Z – Udhëzues për plotësimin e Formularit A1Z – Udhëzim nr.3 […]
Lexo më shumë
Njoftohen te gjithe te interesuarit te aplikojne per bursa te plota dhe te pjesshme per studime 4-vjecare ne Universitetin Amerikan ne Bullgari (AUBG) per vitin akademik 2019-2020. Njoftohen te gjithe […]
Lexo më shumë
A je i apasionuar pas internetit? Ke dëshirë të bësh fotografi? Je nën 18 vjeç? Nëse po, atëherë: 1. SHKREP NJË FOTO me temë “Une dhe Interneti” 2. MODIFIKOJE nëse […]
Lexo më shumë
  Mësuesit që japin lëndët e teknologjisë së informacionit dhe nxënësit e pasionuar pas teknologjisë do të kenë përveç librave të digjitalizuar nga kurrikula e re edhe një platformë online […]
Lexo më shumë
Në vijim të zbatimit të nismës “3 lëndë në 6 orë” dhe organizimit të mësimit me dy orë të njëpasnjëshme, IZHA në bashkëpunim me Junior Achievement organizuan sot konferencën njëditore […]
Lexo më shumë
Shqipëria është i pari vend në Ballkanin Perëndimor që pajiset me një laborator të lëvizshëm për nxënësit shqiptarë. “Fi Ki Bio” është laboratori që ministria e Arsimit ka marr si […]
Lexo më shumë
Programet e arsimit parashkollor dhe programet e arsimit parauniversitar për herë të parë ndërlidhen nëpërmjet kornizës së hartuar kurrikulare me ekspertët më të mirë. Ministria e Arsimit ka arritur të […]
Lexo më shumë
Ministrja e Arsimit, Sportit dhe Rinisë Lindita Nikolla dhe Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj nënshkruan marrëveshjen për shtrirjen e projektit të Oficerëve të Sigurisë, në të gjitha shkollat e mesme […]
Lexo më shumë
Në datën 19 Qershor u organizua në ambientet e Hotel Tirana International aktiviteti: “eTwinning, mundësi dhe sfida për SHQK-të”. Ky aktivitet synoi të demonstrojë përpara pjesëmarrësve sinergjitë e shkollës eTwinning […]
Lexo më shumë