Trajnim me mesuesit e Shkollave ''Demir Gashi'' dhe ''Haki Stermilli''

Bashkëpunim midis nxenesve.

Inagurimi i Shkollës e Mesme e Bashkuar "Ajet Ndreu" Sllove.

70 Vjetori i Shkollës Pedagogjike Peshkopi

Gezuar 1 Qershorin

"JEMI GJAKU I KASTRIOTIT"

aktivitet i zhvilluar sot nga nxenes te SHMB Arras ne vendlindjen e Skenderbeut, Sinë.

Shperndarja e librave falas.

Aktivitete me World Vision.

NJOFTIME

Njoftime

LEGJISLACIONI

Legjislacioni

PUNËSIMI

Punësimi

ANKESA/KERKESA

Ankesa/Kerkesa

PRIORITETE  TE   DAR   DIBER

  • Transporti

  • Pyetsorë

  • Raportime dhe Analiza

  • Kualifikimi i mesuesve

  • Praktika Profesionale

  • Aktivitete

  • Histori Suksesi

  • Renditja e Shkollave

  • Statistika

  • TIK

RRETH  DAR   DIBER